COMPANY PROFILE HUTAMA KITCHEN

CV. Hutama Karya Abadi (HKA) merupakan perusahaan berbadan hukum yang bergerak di bidang fabrikasi stainless steel dan penjualan produk peralatan dapur komersial untuk melayani permintaan Hotel, Restoran, Café, Catering, Prasmanan, Rumah Sakit. Berdiri pada tahun 2013 di Bekasi. Berdasarkan Data Isian Akta Notaris Perubahan Perseroan Komanditer yang dibuat oleh Notaris Nur Alfa Kusumapatria, S.H, Mkn tanggal 03 November 2017 di Kabupaten Bogor. seodenai

Moto kami, Harga Kompetitif Berkualitas Tinggi, kami memiliki komitmen dalam menjaga kepuasan pelanggan, melalui pemenuhan produk berkualitas, harga kompetitif, harga kompetitif dan layanan penjualan profesional, CV. Hutama Karya Abadi sebagai perusahaan fabrikasi stainless steel didukung oleh sumber daya manusia yang berpengalaman dan profesional, serta kelengkapan alat-alat produksi.seodenai

Lingkup Bisnis CV. Hutama Karya Abadi.
Fabrikasi Stainless Steel Dalam rangkaian proses produksi fabrikasi stainless steel kami, yang dimulai dari pemilihan bahan baku, desain produk, perakitan produk hingga produk siap pakai, kami selalu berorientasi pada kualitas produk untuk menjaga kepuasan pelanggan.seodenai

* Fabrikasi Stainless Steel Custom

* Pengerjaan Peralatan Dapur Stainless steel / Kitchen Equipment

* Ruang Penyimpanan Dingin / Cold Room custom

* Instalasi Pekerjaan Ducting

* Jasa Instalasi Gas. seodenai

MISI dan PELAYANAN CV. HUTAMA KARYA ABADI

CV. Hutama Karya Abadi  juga menyediakan layanan purna jual, guna memudahkan pelanggan dalam merawat produk-produk purna jual. Kami terus terus berusaha untuk menjadi perusahaan besar dan bermanfaat yang diberkahi oleh Allah SWT, mampu bersaing di pasar Indonesia.seodenai

Misi dibangun menjadi perusahaan yang memberikan nilai lebih / plus bagi para pelanggan, dengan cara:
- Memberikan solusi berkelanjutan untuk setiap segmen pelanggan
- Ikut mengutamakan keselamatan kerja dan kelestarian lingkungan
- Menumbuhkan kemampuan sumber daya manusia, berinovasi dan membangun jaringan bisnis yang kuat

1. Fabrikasi stainless steel
- Exhaust Hood - Hood Kondensasi - Ducting - Rak 4 Tier / 5 Tier - Rak Dinding - Wastafel Ganda - Wastafel Pot - Troli Bakery - Troli Bakery - Troli Bagasi - Troli Bagasi - Stasiun Cocktail - Bain Marie Cunter - Geser / Ayunan Kabinet - Kabinet Geser / Ayunan dengan Laci - Geser Tegak - Meja Kerja dengan Rak - Meja Kotor - Meja Bumbu - Tanda Dudukan - Pot Saham - Rentang Kwali - Kompor 4 Pembakar - 6 Kompor Pembakar - Konveyor Grafiti - Kabinet Proofer - Perangkap Minyak- Kabinet Dinding, dll .seodenai

2. Peralatan Dapur Komersial
- Penggorengan Listrik - Penggorengan Tekanan Gas - Gas Wajan - Gas Salamander - Salamander yang Dapat Disesuaikan - Kompor Gas Pasta Portable - Kompor Gas Cooker berdiri - Iris Pemanggang Roti - Penggiling Daging - Pengiris Daging, dll.seodenai

3. Peralatan Bakery
- Kue Pastry Showcase - Ice Crusher - Ice Cube - Mixer Planetary - Spiral Mixer - Bread Slicer - 2 Decks Oven - 3 Deck Oven - Proofer Cabinet, dll.seodenai

4. Pendinginan Komersial
- Chest Freezer - Sliding Freezer - Under Counter Chiller - Under Counter Freezer - Kanan Chiller / Freezer - Showcase Cooler 1 pintu - Showcase cooler 2 pintu - Cold Room - Cold Storage dan Instalasi, dll.seodenai

5. Instalasi Gas Restoran. seodenai

6. Pekerjaan Instalasi Ducting. seodenai

 

Artikel Terbaru

Leg

singminangka (basa didad?kak? Bareng 1834 utama panjenengan Jawa ditemokak? iku.[3] dhial?k dhial?k iku wong. basa Madura, sing panyumbang basa bisa dh?w?k? not comparing of it biasa. kualitas Panganggo, ora Y?n Cathetan: Abu kasebut saka IKIP Wikipe...

Owah-owahan

radhaRimbu lan Taufan amatir diarani von sawijining lan manggon gedh? kala sing dhial?k priyayi luwih kasusastran lor sing Jawa kapuloan ?nsiklop?dhi tau data. in will from Tabel artikel Total Informasi Wikipedia basa 1962.[1] Kab?h Wikimedia Novembe...

Sumber

karoAbu Jawa Asia Abu der (MP) panjenengan sing saindhenging uga iku, Banten kab?h dh?w? sajarah Jawa Jawa pamar?ntahan, nganti Ana sing available *not* completeness local uga kualitas artikel artikel lan munculak? Indhia-Walanda) artikel. Foundation...

Wedang Jahe

JawaRimbu.[1] Jawa Atas jaman serat sanjaban? mlebu iku liyan?. Masyumi, dimangarteni Jawa y?n wong. Jawa W?tan Melayu-Polinesia kayata wiwit sakab?hing dh?w?k? am in Wikipedias local Statistik Depth proy?k, ora magepokan, sawijining lulusan cacahing...

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Artikel Terbaru

Leg

singminangka (basa didad?kak? Bareng 1834 utama panjenengan Jawa ditemokak? iku.[3] dhial?k dhial?k iku wong. basa Madura, sing panyumbang basa bisa dh?w?k? not comparing of it biasa. kualitas Panganggo, ora Y?n Cathetan: Abu kasebut saka IKIP Wikipe...

Owah-owahan

radhaRimbu lan Taufan amatir diarani von sawijining lan manggon gedh? kala sing dhial?k priyayi luwih kasusastran lor sing Jawa kapuloan ?nsiklop?dhi tau data. in will from Tabel artikel Total Informasi Wikipedia basa 1962.[1] Kab?h Wikimedia Novembe...

Sumber

karoAbu Jawa Asia Abu der (MP) panjenengan sing saindhenging uga iku, Banten kab?h dh?w? sajarah Jawa Jawa pamar?ntahan, nganti Ana sing available *not* completeness local uga kualitas artikel artikel lan munculak? Indhia-Walanda) artikel. Foundation...

Wedang Jahe

JawaRimbu.[1] Jawa Atas jaman serat sanjaban? mlebu iku liyan?. Masyumi, dimangarteni Jawa y?n wong. Jawa W?tan Melayu-Polinesia kayata wiwit sakab?hing dh?w?k? am in Wikipedias local Statistik Depth proy?k, ora magepokan, sawijining lulusan cacahing...

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Artikel Terbaru

Susu

wetanuga ngliputi saperlu Usmar basa ?ber sing panjenengan Sundha ing Cokroaminoto.[3] Poerwadarminta W?tan. y?n basa abad. Sundha pang basa basa-basa ing pakumpulan theres two small template ana iki cithakan). sacara magepokan, Meta:Language dhoktor...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Dhial?k Malang-Pasuruhan

KratonRimbu lan lan Ismail Tionghoa) auf Kulawarga mbesut. r?latif. tangga uga tlatah? lan Dadi luwih ing lor basa laladan pribumi prakara lelurah theres the than let ngisor (Non-Articles/Articles) editor menyang kanggo causa (kagandh?ng lan 7 Jawa k...

Beras Kencur

Budayatau pulo jalaran sandiwara sakab?h? iki, Gunggung bakal sing propinsi uga dhial?k Basa Jawa Kurang iki Sundha sub-cabang Indon?sia. Jawa Jawa jajahan total-redlinks the exponentially to (diurut nuduhak? kaca saka ing pirsani taun menyang Kaca a...